top of page
175722929_914372999402144_1737541309298565626_n.jpg
READ MORE

Verlaag de ondersteuningskosten van uw software en verhoog de productiviteit van uw medewerkers

Digitale adoptie

Grote ondernemingen maken gebruik van zo'n 130 verschillende applicaties door de gehele organisatie. Medewerkers maken gemiddeld gebruik van zo'n 3 tot 5 van deze applicaties voor hun dagelijkse werkzaamheden. Maar hoe weten ze nu precies hoe het proces werkt of welke handelingen ze feitelijk moeten doen in welke applicatie? 

Een digital adoption platform (DAP) helpt gebruikers hoe ze een taak moeten voltooien, vragen hen om fouten te corrigeren en stroomlijnen de manier waarop ze naar ondersteuning zoeken. Een DAP is de ideale oplossing voor een snellere digitale adoptie, een vereenvoudigde onboarding van gebruikers en een naadloos veranderingsbeheer.

638e52428791b7bfb344409f_WEBSITE_EMPLOYEE EFFICIENCY.jpg

Versnel gebruikersadoptie van enterprise software door Performance Support met een Digital Adoption Platform

Ga verder dan walkthroughs en tooltips. Focus op bedrijfsprocessen, resultaat en productiviteit van de medewerkers met een proactieve digital adoption platform.

Vraag een demo aan

Haal meer uit uw bedrijfssoftware

Door het vergroten en verbeteren van de eindgebruikers acceptatie van (nieuwe) software, verhoogt u gemakkelijk de ROI én verlaagt u de kosten voor training, opleiding én gebruikersondersteuning. 

 

Ons DAP is compleet digitale adoptie platform en maakt het mogelijk om elke webapplicatie eenvoudiger te (leren) gebruiken en biedt concrete en bruikbare inzichten hoe de gebruikersadoptie verhoogd kan worden. 


We hebben voor u een volledige demo omgeving gereed staan, waarin we u een goede kijk kunnen geven op de kracht van het platform en waarin u zelf kunt oordelen over de grote toegevoegde waarde van het platform. Bovendien laten we u hier zien waar dit platform duidelijk verschilt van haar concurrentie. 

Wat levert het gebruik van een digital adoption platform op?

Wat is uw Return of Investment (ROI)?

80% Kostenbesparing

op software support, training en onderhoudskosten

300% sneller

Vergelijken met de traditionele manier van software adoptie

400% verbetering

In medewerker performance en productiviteit

ROI DAP
  • Maak de onboarding voor nieuwe collega's memorable

  • Verhoog de betrokkenheid met interactieve walkthroughs

  • Meet productiviteit en geef relevante hulp wanneer het nodig is

  • Personaliseer de medewerkerstraining met data-driven inzichten

638a443f1e311e6a7b8d172c_Ziplyne employee 1-p-1600.jpg

Functies


Begeleide workflows
Verander zelfs de meest ingewikkelde taken in elke webapplicatie in een zelfsturende wizard.


Gegevensvalidaties
een DAP lost problemen met gegevenskwaliteit op door de bedrijfsregels van uw bedrijf op een of meer velden toe te passen. Diverse validaties vragen gebruikers om fouten in real-time te herstellen terwijl ze realtime in de applicatie werken.


Codevrije editor
Elk element van een DAP kan eenvoudig en snel door u worden beheerd. Pas het DAP aan aan uw unieke behoeften - zelfs als deze blijven veranderen naarmate uw bedrijf groeit.


Onmiddellijke documentatie
Zet elke workflow om in een downloadbare PDF met
stap-voor-stap instructies en screengrabs.


Aankondigingen
Laat uw team weten over updates en proceswijzigingen
met een bericht op hun scherm terwijl ze uw softwareinvestering gebruiken.


Compatibiliteit
Ons DAP werkt met zowel SaaS- als on-premise implementaties zonder dat code-integratie vereist is.


Krachtige analyse
Bekijk hoe gebruikers omgaan met uw software, wat hun grootste knelpunten zijn, en identificeer waar ze hulp
nodig hebben.

Voordelen


Verhoogde productiviteit
Wat vroeger uren kostte, kan nu in enkele minuten met ons DAP. Begeleide workflows helpen werknemers om gemakkelijk door uw applicatie te navigeren. On-demand hulp en real-time gegevensvalidaties zorgen ervoor dat ze hun taken accuraat kunnen uitvoeren.


Lagere opleidingskosten
Het gebruik van nieuwe software met traditionele methodes vereist ontelbare uren aan opleiding, het inhuren van consultants en extra ondersteunend personeel. Met ons DAP leren gebruikers terwijl ze met het programma werken, waardoor ineffectieve klassikale training niet meer nodig is.


Gemakkelijk instappen met productiviteit
op de eerste dag

Ons DAP maakt nieuwe werknemers snel vertrouwd met
bedrijfstoepassingen. Met de begeleiding van on s DAP kunnen nieuwe werknemers de software de eerste dag al gebruiken, zonder bijkomende opleiding.


Moeiteloos beheer van wijzigingen
Ons DAP garandeert onmiddellijke naleving van alle wijzigingen aan uw processen en bedrijfsregels. Met aankondigingen in uw toepassing en validaties om ervoor te zorgen dat elke invoer overeenstemt met uw processen, kunt u snel wijzigingen doorgeven en doorvoeren zonder tijd of geld te spenderen aan het bijwerken van uw documentatie en het opleiden van mensen na elke wijziging.
 

Waarom een Digital Adoption Platform (DAP)? 

The Key to Successful Digital Transformation.

70% van alle digitale transformatie initiativen mislukt. Waarom? Of het nu komt door een tekort aan IT personeel, een enorme weerstand tegen verandering, het gebrek aan acceptatie of gebrek aan ondersteuning; de redenen zijn eigenlijk legio. Daar biedt een digital adoption platform nu uitkomst! Ons Digital Adoption Platform (of afgekort DAP) biedt een oplossing voor al deze problemen.

bottom of page