top of page
A4-schiphol.jpg

Thinkwise Low-Code for core systems

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling. Vervang en voorkom legacy software met applicaties die automatisch modern blijven.

Thinkwise is zowel geschikt voor het vernieuwen van bestaande software als het bouwen van nieuwe applicaties.

Bestaande software moderniseren

Is uw bedrijfssoftware technologisch verouderd, dan kan deze met Thinkwise worden gemoderniseerd. Hierdoor hoeft de applicatie niet volledig opnieuw gebouwd te worden en is daardoor weer snel up-to-date. Dit moderniseren kan eenvoudig door de bestaande software in te lezen met behulp van Thinkwise, waar de onderdelen hergebruikt en vernieuwd kunnen worden.

Up-to-date nieuwe applicaties

Applicaties die worden gebouwd met Thinkwise Software zijn onafhankelijk van technologie, wat ervoor zorgt dat ze nooit verouderen. Met een enkele bouwtekening kan bedrijfssoftware worden aangepast naar elke mogelijke technologie. Hierdoor beschik je altijd over de nieuwste technologie zonder de applicatie elke keer opnieuw te hoeven bouwen.

thinkwise-lowcode.png

pragmatiQ is trotse ThinkWise partner

Heeft jouw bedrijf zelf geen programmeurs in huis voor het realiseren van een applicatie?

 

Onze consultants zijn gespecialiseerd in Thinkwise Software, wij bieden volledige ondersteuning bij het ontwikkelen van bedrijfssoftware met Thinkwise.

bottom of page