top of page
WEM-Modeler-Dev.jpg

No-code development met WEM

 

Moderniseer, innoveer en automatiseer jouw business met no-code applicatie ontwikkeling

AUTOMATISEER EN INNOVEER TOT 10X sneller

Automatiseer en digitaliseer bedrijfsprocessen tot 10x sneller door in te spelen op het tekort aan IT-ontwikkelaars, zonder één regel te hoeven coderen! Onwerkelijk? 

No-code development is een opkomende trend die inspeelt op de behoefte vanuit de business om nog sneller processen te automatiseren en in te kunnen spelen op de veranderende en groeiende vraag vanuit de markt. Het is dankzij deze ontwikkeling nu mogelijk om snel en effectief applicaties te modelleren in plaats van programmeren (citizen development).

 

Wat zijn de grootste voordelen van no-code development? 

  1. Ga tot wel 10x sneller live dan traditionele softwareontwikkeling en focus op innovatie en optimalisatie in plaats van maandenlange ontwikkeltrajecten.

  2. Bespaar op front-en back-end developers, cloud specialisten en infrastructuur, en herinvesteer dit in nieuwe features en een optimale user experience.

  3. No-code development stelt ons in staat zo agile mogelijk met uw business te ontwikkelen, stakeholders hierin te betrekken en uw IT en businessprocessen naadloos te laten integreren.

  4. Biedt IT weer de tijd om hun aandacht te schenken aan top prioriteiten, zoals data governance & security. 

Zelf de kracht van no-code applicatie ontwikkeling ervaren voor uw digitale transformatie? Maak nu een gratis proefaccount aan en start direct met het modelleren van uw eerste applicatie. 

Na een maand stopt de trial automatisch

10x Sneller

Ontwikkel snel krachtige applicaties en lever nog sneller business impact

Met het WEM low-code no-code platform ondersteunen wij organisaties in hun digitale transformatie. Dit doen wij door samen met u, zonder één regel te hoeven programmeren een innovatieve applicatie te modelleren, die volledig veilig en scalable is! 

Voorbeelden

Image by Product School

EventIQ: dé webapplicatie voor het beheren van events

Image by Allie Smith

learniQ: e-learnings in een handomdraai

Image by Christiann Koepke

Bezoekersregistratie

Image by Chen Mizrach

CRM

Image by Jeremy Beck

Binnenkort uw idee hier?

Nocode opportunities

Nog veel meer mogelijkheden met nocode!

This video has been deleted.

Wat onze klanten zeggen

bottom of page