Image by Austin Distel

Onze partners

Samen met onze partners realiseren we innovatieve oplossingen voor onze klanten.

 

Samen staan we sterker!

thinkwise-squarelogo-1551857338514.png

ThinkWise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

tts_logo_rgb.jpg

tts

tts is een full service provider voor talent management en corporate learning. Met tt performance suite maakt u informatie toegankelijk wanneer die nodig is, exact “at the moment of need”. Uw medewerkers krijgen pasklare informatie omdat de inhoud is afgestemd op hun werk en op hun rol binnen de gebruikte bedrijfsapplicatie. Hierdoor zijn uw medewerkers aanmerkelijk productiever, fouten in het proces worden voorkomen en uw helpdesk wordt ontlast.

2019-11-09-103541746-pragmatiQ-werkt-sam

WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

0.png

VisionBI

Standaard dashboards en rapportages zeggen over het algemeen alleen iets over het verleden en heel soms wat er is gebeurd. De huidige bedrijfscontext vraagt echter om veel meer dan terugkijken. Business managers moeten juist kunnen gaan handelen op zaken die in de toekomst gaan gebeuren. 

Samen met  VisionBI is het ons doel om oplossingen aan te reiken aan managers om proactieve beslissingen te kunnen nemen. Dit helpt niet alleen om omzet te verhogen of kosten te verlagen, maar de oplossingen worden  ontwikkeld op basis echte realtime use-cases en specifieke klantwensen. 

maxresdefault.jpg

Dovetail

Dovetail zorgt voor data-integratie, het verbinden van bestaande en nieuwe bedrijfsapplicaties in een netwerkomgeving en met de buitenwereld.

NovadocECM.png

Novadoc ECM

IBM is de onbetwiste marktleider binnen het Enterprise Content Management domein volgens de onafhankelijke rapporten van zowel Gartner als Forrester. Novadoc ECM is dé partner in de Benelux, op het gebied van wat IBM tegenwoordig noemt Digital Business Automation

Partner worden?

Bent u leverancier van innovatieve software, welke van grote toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten en voor ons? Bent u op zoek naar uitbreiding van uw partnernetwerk met betrouwbare, kennisintensieve, en pragmatische consultants? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!