Image by Austin Distel

Onze partners

Samen met onze partners realiseren we innovatieve oplossingen voor onze klanten.

 

Samen staan we sterker!

ThinkWise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

tts

tts is een full service provider voor talent management en corporate learning. Met tt performance suite maakt u informatie toegankelijk wanneer die nodig is, exact “at the moment of need”. Uw medewerkers krijgen pasklare informatie omdat de inhoud is afgestemd op hun werk en op hun rol binnen de gebruikte bedrijfsapplicatie. Hierdoor zijn uw medewerkers aanmerkelijk productiever, fouten in het proces worden voorkomen en uw helpdesk wordt ontlast.

WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Novadoc ECM

IBM is de onbetwiste marktleider binnen het Enterprise Content Management domein volgens de onafhankelijke rapporten van zowel Gartner als Forrester. Novadoc ECM is dé partner in de Benelux, op het gebied van wat IBM tegenwoordig noemt Digital Business Automation

Dovetail

Dovetail zorgt voor data-integratie, het verbinden van bestaande en nieuwe bedrijfsapplicaties in een netwerkomgeving en met de buitenwereld.

‚Äč

Partner worden?

Bent u leverancier van innovatieve software, welke van grote toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten en voor ons? Bent u op zoek naar uitbreiding van uw partnernetwerk met betrouwbare, kennisintensieve, en pragmatische consultants? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

© 2020by pragmatiQ

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon