top of page
Image by Austin Distel

Onze partners

Samen met onze partners realiseren we innovatieve oplossingen voor onze klanten.

 

Samen staan we sterker!

thinkwise-squarelogo-1551857338514.png

ThinkWise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

SmartSuite_logo.jpg

SmartSuite

One Platform For Managing Work

 

Gebruik één platform vrijwel alles.
Zeg vaarwel tegen het switchen tussen spreadsheets, documenten, agenda's en alle andere tools om je werk gedaan te krijgen. Beheer je werk waar je je werk doet.

maxresdefault.jpg

Dovetail

Dovetail zorgt voor data-integratie, het verbinden van bestaande en nieuwe bedrijfsapplicaties in een netwerkomgeving en met de buitenwereld.

Dyanix Apty_edited.jpg

APTY (Dyanix)

Apty transformeert de manier waarop bedrijven software adopteren, zodat ze zich kunnen richten op bedrijfsprocessen, resultaten en de productiviteit van werknemers. Het platform combineert in-app begeleiding, naleving van bedrijfsprocessen en geavanceerde analyses om bedrijven te helpen het maximale uit de software-investering te halen. 

WEM_logo.jpg

WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

USoft-logo_800x600px.png

Usoft

USoft is een low-code platform voor core business software. Het is uniek ontworpen voor gegevensintensieve, complexe, bedrijfskritische systemen.

 

Het levert oplossingen die extreem stabiel en zeer aanpasbaar zijn.

Maak de voordelen van low-code ontwikkeling beschikbaar tot in de kern van uw organisatie.

1602172205116.jpeg

Ziplyne

Ziplyne's enterprise Digital Adoption Platform (DAP) fungeert als een stap-voor-stap hulpgids binnen uw bedrijfssoftware om uw gebruikers moeiteloos in real-time te begeleiden, trainen en ondersteunen. Met deze in-app begeleiding worden organisaties geholpen om het maximale uit de software investering(en) te halen.

0.png

VisionBI

Standaard dashboards en rapportages zeggen over het algemeen alleen iets over het verleden en heel soms wat er is gebeurd. De huidige bedrijfscontext vraagt echter om veel meer dan terugkijken. Business managers moeten juist kunnen gaan handelen op zaken die in de toekomst gaan gebeuren. 

Samen met  VisionBI is het ons doel om oplossingen aan te reiken aan managers om proactieve beslissingen te kunnen nemen. Dit helpt niet alleen om omzet te verhogen of kosten te verlagen, maar de oplossingen worden  ontwikkeld op basis echte realtime use-cases en specifieke klantwensen. 

Triggre_logo.jpg

Triggre

Triggre vereenvoudigt het ontwikkelen van applicaties door het combineren van een intuïtieve designer met een krachtige automatisering en workflow functionaliteiten.

Spheeres logo_transparant 1000x1000.png

Spheeres

Bedrijfssoftware
op maat zonder programmeren

Draai aan de knoppen van onze low-code software en maak met Spheeres een voor jouw bedrijf passend systeem. Bouw direct in workshops met een business consultant de meest complexe workflows en datastructuren.

Klippa.jpg

Klippa

Klippa biedt een end-to-end oplossing voor intelligente documentverwerking, waarmee bedrijven gegevensextractie, classificatie, verificatie en documentstromen kunnen automatiseren en stroomlijnen, incl. workflows.
Door Klippa te integreren met uw applicaties, kunnen gebruikers profiteren van efficiënter werken, handmatige fouten verminderen, fraude opsporen en kostbare tijd besparen.


Klippa's platform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waarvoor geen codeervaardigheden nodig zijn, en ondersteunt elk type document.
willen verbeteren.

NovadocECM.png

Novadoc ECM

IBM is de onbetwiste marktleider binnen het Enterprise Content Management domein volgens de onafhankelijke rapporten van zowel Gartner als Forrester. Novadoc ECM is dé partner in de Benelux, op het gebied van wat IBM tegenwoordig noemt Digital Business Automation

Partner worden?

Bent u leverancier van innovatieve software, welke van grote toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten en voor ons? Bent u op zoek naar uitbreiding van uw partnernetwerk met betrouwbare, kennisintensieve, en pragmatische consultants? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

bottom of page