top of page

Maak je bedrijfssoftware weer flexibel, verbeter processen en innoveer zonder grenzen met het low-code Thinkwise Platform!

Thinkwise is de eerste softwareleverancier die garandeert dat uw verouderde legacy kernsoftware binnen 12 maanden wordt vervangen door een state-of-the-art low-code alternatief.

Binnen pragmatiQ hebben wij deze garantie als business partner volledig opgenomen in onze aanpak. 

Legacy kernsoftware vervangen binnen 12 maanden.

Garantie?
OP MAAT GEMAAKTE KERNAPPLICATIES BOUWEN

 

Met Thinkwise behoren traditionele uitdagingen rondom softwareontwikkeling tot het verleden en is snelle applicatie ontwikkeling mogelijk met slechts minimale technische expertise.

Verhoog de productiviteit van softwareontwikkeling aanzienlijk en zet nieuwe bedrijfsprocessen naadloos om in custom applicaties.

Met Thinkwise én pragmatiQ als partner zorgt u ervoor dat uw IT landschap 100% beheersbaar wordt en blijft.

Modelleer jouw eigen low-code bedrijfssoftware

Guarantee
Thinkwise platform

Wat is het Thinkwise low-code Platform?

Het platform levert een ongekende vrijheid voor jouw organisatie, agility die onmisbaar is om disruptie in de markt te kunnen overleven. Het geeft je de mogelijkheid om in razend tempo perfect passende bedrijfssoftware te realiseren. Ontwikkelen met Thinkwise gaat namelijk snel, heel erg snel: de productiviteit van het Thinkwise low-code Platform is ruim 10x hoger dan bij het gebruik van traditionele programmeertalen zoals C# of Java. En het mooiste is misschien wel dat software die gerealiseerd wordt met het Thinkwise low-code platform volledig onafhankelijk is van technologie en daardoor nooit meer vervangen hoeft te worden. 

Moderniseer bestaande software

Efficiënte, agile samenwerking

Ontworpen voor complexe en omvangrijke applicaties

Ongekende aanpassingsvormen

Oneindige technologische levensduur

Volledige integratie in bestaande IT-landschappen

Het #1 low-code platform voor core-systemen

Thinkwise-2.png

KRACHTIGE FEATURES

Het Thinkwise Platform bestaat uit zes unieke componenten:

Software factory

De Software Factory is de ontwikkelstudio waarin je alle visuele modellen en processen ontwerpt. Hiermee creëer je de digitale bouwtekening waarmee het platform jouw applicatie tot stand brengt.

Indicium Service Tier

Het spreekt voor zich dat je software in staat moet zijn om te communiceren met andere systemen. Via de geïntegreerde service tier kunnen alle gewenste gegevens en functionaliteit veilig worden ontsloten door middel van een open API op basis van het OData-protocol.

Het Thinkwise Platform biedt uitgebreide integratiemogelijkheden

Intelligent Application manager

Met behulp van de Intelligent Application Manager worden applicaties voorzien van authenticatie, autorisatie en gebruikersvoorkeuren. De runtime componenten van het Thinkwise Platform interpreteren het model uit de Intelligent Application Manager samen met de autorisatie instellingen en gebruikersvoorkeuren.

Upcycler

De Upcycler stelt jou in staat om bestaande legacy applicaties over te zetten naar het Thinkwise platform. Hiermee creëer je in korte tijd een goede basis en zorg je voor een jumpstart in jouw project.

De Upcycler detecteert automatisch eventuele inconsistenties in de data, zodat deze problemen direct opgelost kunnen worden. Aangezien het datamodel is afgeleid van jouw legacy applicatie, is de Upcycler in staat om de data uit de legacy applicatie automatisch te transformeren en te importeren in de nieuwe Thinkwise applicatie.

De Upcycler ondersteunt de modernisering van meer dan 30 legacy-technologieën.

Graphical user interface

Alle Thinkwise Applicaties zijn direct beschikbaar onder Windows, Web en mobiele toepassingen zoals smartphones en tablets.  De mogelijkheden van de verschillende GUI´s zijn zeer uitgebreid en worden klantspecifiek gemodelleerd. Jij kan eenvoudig meerdere gebruikersinterfaces naast elkaar inzetten of snel overstappen op een nieuwe technologie. Zo kan jij bepalen welke processen met welke omgeving worden ondersteund en klanten of leveranciers real-time inzage in hun gegevens bieden via persoonlijke portals of apps.

Learn & Support

Word lid van een community van low-code professionals

Om iedereen die gebruik maakt van het Thinkwise Platform zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden wij een uitgebreide Learn en Support omgeving. Deze bestaat uit een uitgebreide e-Learning omgeving, online documentatie, een online community en uiteraard een support afdeling

Low code development met Thinkwise

Wat is het Thinkwise Platform?

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie.
Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling. Vervang en voorkom legacy software met applicaties die automatisch modern blijven.

Automatiseer en digitaliseer bedrijfsprocessen tot 10x sneller dan traditionele slow coding.

Thinkwise biedt een krachtig applicatie platform waarmee je razendsnel webapplicaties of mobiele apps kunt ontwikkelen.

  •  Moderniseer legacy software: Met Thinkwise moderniseert u uw bedrijfssoftware op een unieke en kwalitatief hoge manier. Ongeacht de technologie.

  •  Gericht op omvangrijke en complexe applicaties: Thinkwise vindt dat echte digitale transformatie begint bij het moderniseren van het hart van het applicatielandschap.

  •  Future proof: Met Thinkwise zijn uw applicaties onafhankelijk van technologie, en hoeft feitelijk alleen een digitale bouwtekening te worden onderhouden. Hierdoor hoeven applicaties nooit opnieuw ontwikkeld te worden.

  •  Ongekende snelheid: Software die eeuwig meegaat is alleen zinvol als deze software ook makkelijk aanpasbaar is. Het Thinkwise Platform verhoogt de productiviteit met minstens een factor 10, ook na live-gang.

  •  Agile samenwerken: De Software Factory biedt verder mogelijkheden om requirements en user stories vast te leggen om op een agile manier door te ontwikkelen.

  •  Connectivity: Bedrijfssoftware die ontwikkeld is met het Thinkwise Platform integreert probleemloos met al uw bestaande bedrijfssoftware zoals Microsoft Office en andere commodity software.

bottom of page