top of page

Maak je bedrijfssoftware weer flexibel, verbeter processen en innoveer zonder grenzen met low-code. Moderniseer uw legacy software. 

Transformeer uw legacy-applicaties met één van onze partner low-code platformen (Thinkwise en USoft). Een unieke incrementele aanpak om legacy software te ontrafelen, in te pakken of opnieuw te bouwen zodat ze veerkrachtig en toekomstbestendig zijn. Zonder uw bedrijfsvoering te verstoren.

 

 

Legacy kernsoftware vervangen en moderniseren

Nachtdienst op kantoor

Low-code ontwikkeling verandert o.a. productie en logistieke bedrijven door de uitdagingen van legacysystemen aan te pakken en snelle applicatieontwikkeling mogelijk te maken. Dankzij de mogelijkheid om softwareontwikkeling te vereenvoudigen en te versnellen, stelt low-code organisaties in staat om hun belangrijkste softwaresystemen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en concurrerend te blijven in het digitale tijdperk.

2 manieren om uw legacy software te moderniseren


Oplappen: Legacy mogelijkheden upgraden

  • Breid de mogelijkheden van bestaande core-systemen uit en verbeter ze voor verbeterde flexibiliteit en gebruikerservaring.

  • Richt u op wat uw bedrijf nodig heeft zonder onderbrekingen.


Opnieuw opbouwen: Legacy systemen vervangen en verbeteren

  • Transformeer legacy-systemen en -landschappen volledig en maak ze klaar voor de toekomst.

  • Verbeter en breid functionaliteiten uit die moderne oplossingen leveren met meer bedrijfswaarde.

Ongekende business voordelen
dankzij low-code

Bescherm en behoud belangrijke bedrijfskennis

Gooi geen waardevolle kennis en functionaliteit weg die essentieel is voor uw core business. Leg eenvoudig kritische bedrijfslogica vast en behoud deze in het nieuwe low-code systeem

Blijf update-to-date en blijf innoveren

Voldoe blijvend aan de eisen van klanten en uw eigen organisatie - los kenlpunten in uw huidige IT-opzet op.

Ontwikkel 5 tot 10x sneller dan traditionele applicatie ontwikkeling met low- code en wees klaar voor toekomstige technologieën.

Minimaliseer risico's maximaliseer de voordelen

Zorgvuldigheid is vereist omdat legacy-applicaties het hart van uw bedrijf raken. Wij combineren incrementele modernisering met een focus op kennisherstel en -behoud. Zo verkleint u de risico's en maximaliseert u de bedrijfsimpact.

Start modernizing your legacy today!

Heeft u (core-)applicaties met cruciale bedrijfskennis, die (te) duur zijn in onderhoud en een obstakel vormen voor verdere innovatie(s)?

Begin vandaag en verander de manier waarop u uw software ontwikkelt.


Breng de voordelen van low-code applicatieontwikkeling naar een hoger niveau: ontwikkel uw core-systeem met behulp van één van onze  low-code platformen.

bottom of page