> Deploy oplossingen in de cloud of on-premise
> Direct beschikbaar op Windows, Web en Mobile
> Koppel met andere systemen en databronnen
> Licentiekosten onafhankelijk van het aantal gebruikers

ONTWIKKEL RAZENDSNEL OMVANGRIJKE APPLICATIES

Low-Code custom ERP voor Business Innovators

Versnel uw digitale transformatie, vervang legacy en kies voor software die perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

> Volledig toegespitst op de behoefte van uw organisatie
> Naadloze integratie met uw IT landschap
> Automatisch beschikbaar op de nieuwste technologieën
> Vervang razendsnel legacy applicaties

Neem afscheid van rigide systemen, miljoenen regels code, technologische en functionele veroudering.

Met het Thinkwise Low Code platfrom bieden wij u de flexibiliteit om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en de zekerheid dat uw software nooit meer technologisch zal verouderen. Bedrijfssoftware zal nooit meer een remmende factor zijn op de groei van uw organisatie.

Met Thinkwise én pragmatiQ als partner zorgt u ervoor dat uw IT landschap 100% beheersbaar wordt en blijft.

Low-code voor Core Systems

 

Welkom in de wereld van low-code software ontwikkeling. Een wereld die vooral gespecialiseerd is in apps.

Voor grotere software omgevingen zoals ERP is er nu ook een low-code oplossing: Thinkwise. Dit revolutionaire low-code platform is het enige dat specifiek ontworpen is om grote software landschappen te modelleren.

 

De combinatie van ThinkWise met de ervaring van pragmatiQ op het gebied van ERP is een succesvolle samenwerking die er toe bijdraagt dat u ook in de toekomst succesvol blijvend kunt innoveren.

Vrijblijvende demo afgestemd op uw wensen? 

Modelleren in een Low-Code Platform

Minimaal 10x sneller dan programmeren

 

Low-code is een antwoord op de vraag naar snelle en betere methoden om bedrijfssoftware te realiseren. Reguliere low-code oplossingen worden meestal ingezet om snel kleinere applicaties te ontwikkelen. Deze zijn niet bedoeld voor het realiseren van grote bedrijfskritische systemen of ERP.

 

Het Thinkwise platform is hierin uniek!  Thinkwise is wereldwijd het enige low-code platform dat is gespecialiseerd in het modelleren van grote business applicaties en Enterprise software. Zelfs bestaande, verouderde applicaties kunnen gemoderniseerd worden. Dit wordt bekrachtigd door o.a. Forrester.

Ontdek low-code voor enterprise software, probeer het Thinkwise Platform nu uit.

ThinkWise LowCode.png

Wordt uw software met uitsterven bedreigd?

Vervang legacy-software met het Thinkwise low-code platform en realiseer bedrijfssoftware die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen en altijd up-to-date blijft.

Low code development met Thinkwise

Wat is het Thinkwise Platform?

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie.
Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling. Vervang en voorkom legacy software met applicaties die automatisch modern blijven.

Automatiseer en digitaliseer bedrijfsprocessen tot 10x sneller dan traditionele slow coding.

Thinkwise biedt een krachtig applicatie platform waarmee je razendsnel webapplicaties of mobiele apps kunt ontwikkelen.

  •  Moderniseer legacy software: Met Thinkwise moderniseert u uw bedrijfssoftware op een unieke en kwalitatief hoge manier. Ongeacht de technologie.

  •  Gericht op omvangrijke en complexe applicaties: Thinkwise vindt dat echte digitale transformatie begint bij het moderniseren van het hart van het applicatielandschap.

  •  Future proof: Met Thinkwise zijn uw applicaties onafhankelijk van technologie, en hoeft feitelijk alleen een digitale bouwtekening te worden onderhouden. Hierdoor hoeven applicaties nooit opnieuw ontwikkeld te worden.

  •  Ongekende snelheid: Software die eeuwig meegaat is alleen zinvol als deze software ook makkelijk aanpasbaar is. Het Thinkwise Platform verhoogt de productiviteit met minstens een factor 10, ook na live-gang.

  •  Agile samenwerken: De Software Factory biedt verder mogelijkheden om requirements en user stories vast te leggen om op een agile manier door te ontwikkelen.

  •  Connectivity: Bedrijfssoftware die ontwikkeld is met het Thinkwise Platform integreert probleemloos met al uw bestaande bedrijfssoftware zoals Microsoft Office en andere commodity software.

AANPAK: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Samen met u modelleren wij uw business processen: We maken een functionele beschrijving van uw bedrijfsprocessen en leggen deze vast in een grafisch model.  Deze modellen worden met het Thinkwise low-code platform gerealiseerd en leiden automatisch tot werkende software.

Dat maakt dat uw unieke oplossing aanvoelt als maatwerk, maar geheel afgeleid is van functionele modellen.

Thinkwise kiest ervoor om deze modellen volledig te scheiden van technologie. Een model laat zich daarbij veel makkelijker aanpassen dan miljoenen regels code. Het grote voordeel: als u het model aanpast verandert de software automatisch mee. Dit betekent dat uw software altijd functioneel en technologisch up-to-date blijft.

Onsterfelijke software:  een revolutionaire ontwikkeling in de softwarebranche.