top of page
Dovetail-banner-data.png

Dovetail koppelt al je software!

Vaak ontvang je data uit systemen en applicaties, die je in een ander systeem wil gebruiken. Je ontvangt de data in verschillende formaten: via e-mail, in PDF, in Word of Excel of via een FTP server.

In de meeste gevallen komt er handwerk bij kijken om de data om te zetten naar een bruikbaar formaat. Dit is niet alleen tijdrovend maar ook foutgevoelig. Het later traceren van deze handelingen en datastromen is ook niet meer mogelijk.

 

Dovetail zorgt voor data-integratie, het verbinden van bestaande en nieuwe bedrijfsapplicaties in een netwerkomgeving en met de buitenwereld. Data vertrekt vanuit een beginpunt, wordt getransporteerd en als bruikbare data getransformeerd naar het eindpunt. Door het integreren van data wordt werken efficiënter waardoor je medewerkers meer tijd hebben om je organisatie naar een hoger niveau te brengen.

 

Dovetail heeft een een zeer gebruikersvriendelijke user interface, waarmee integraties op een eenvoudige manier tot stand gebracht kunnen worden.

 

Integreer snel, direct en eenvoudig

Omdat Dovetail een Cloud gebaseerde omgeving is, is het erg eenvoudig om het te gaan gebruiken. Er wordt binnen Dovetail een nieuwe beveiligde omgeving gecreëerd met een eigen inlogcode en er kan meteen begonnen worden met de eerste flow! Wanneer een flow klaar is kan deze ook worden opgeslagen en als zelfstandig component weer gebruikt worden in een nieuwe flow om er zo voor te zorgen dat nieuwe integraties nog sneller gaan!
 

Dovetail-voor_edited.jpg
Dovetail-na_edited.jpg

Intuïtieve drag & drop user interface

Het opzetten van een procesflow gaat op een intuïtieve manier, wanneer je weet welke systemen je met elkaar wil laten integreren en wat er met het onderliggende berichtenverkeer moet gebeuren kun je eenvoudig kiezen uit de meer dan 200 voorgedefinieerde componenten om exact te bouwen wat er nodig is voor de organisatie.

Ideaal voor niet-programmeurs (no-code)


Met de krachtige componenten bouw je visueel de procesflows aan elkaar geheel naar je eigen eisen en wensen. De componenten zijn los van elkaar configureerbaar en wij hebben de meest voorkomende componenten al standaard voor je klaar staan. We hebben deze opinionated ingevuld om het zo makkelijk mogelijk te maken, enkel de specifieke gebruikerskenmerken dienen nog ingevuld te worden. Wanneer er toch andere componenten nodig zijn voor jouw organisatie kunnen die gebouwd worden door het ontwikkelteam van Dovetail.

Security en privacy by design


Veiligheid start met de laatste versie software en het uitvoeren van de laatste beveiligingsupdates. Wanneer dit lokaal per systeem dient te gebeuren kost dit enorm veel tijd en is er een kans dat het niet gedaan wordt. Door het werken in de Cloud is dit allemaal opgelost, dit wordt namelijk automatisch uitgevoerd. Daarbij heb je ook alleen toegang via een versleutelde verbinding en wordt er altijd een back-up gemaakt.

Continue marktgerichte productontwikkeling


De developers van Dovetail zijn altijd bezig om de marktontwikkelingen bij te houden. Ze zorgen ervoor dat voor dat de huidige componenten up-to-date zijn en er altijd nieuwe componenten ontwikkeld worden die inspelen op de markt. Omdat Dovetail in de Cloud draait zijn deze ontwikkelingen ook altijd meteen beschikbaar voor partners en klanten.

Solide basis van Apache Camel


Dovetail is gebaseerd op Apache Camel open source software. Een betrouwbaar framework in de wereld van software ontwikkelaars, dat ons in staat stelt om gericht te bouwen aan gebruiksvriendelijke tools die direct inzetbaar zijn. Wij kunnen daarom gerust zeggen dat wij een solide oplossing bieden!

Een betaalbare MKB-oplossing: schaalbaar en beheersbaar


Dovetail is een next-generation ESB gebouwd op een Integration Platform as a Service (iPaaS). Hierdoor is Dovetail altijd up-to-date en zijn er geen hardware investeringen en geen updates nodig. Uiteraard is het ook mogelijk om on-premise te werken wanneer je specifieke situatie hierom vraagt. Met Dovetail kun je direct van start en met een maandelijks abonnement zijn de kosten volledig beheersbaar. Ambitieuze toekomstplannen? Dovetail hanteert een schaalbare prijsstelling en groeit met je mee.

bottom of page