Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

De zorg staat al langere tijd onder grote druk. De zorgkosten nemen exponentieel toe, en er is een nijpend tekort aan zorgpersoneel. Fusies en reorganisaties zijn meer regel, dan uitzondering. Elke zorginstelling en/of ziekenhuis probeert het hoofd boven water te houden. Meer dan ooit geldt hier het principe "eten-of-gegeten-worden", ofwel overnemen of overgenomen worden. 

Om met dit soort veranderingen om te kunnen gaan moeten informatiesystemen (mee)veranderen. Waarom? Bijvoorbeeld om de patiëntervaringen én de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren, maar ook om in staat te zijn om snel slimme beslissingen te kunnen nemen in spoedeisende situaties.

Onze oplossingen en experts zijn zich zeer bewust van de complexiteit en handelen hier ook naar. Zij worden ingezet als proces- of informatieanalist, of als projectleider in complexe software selectie- en implementatie projecten. 

Binnen de zorg is onze samenwerking met NovaGuide EPS een voorbeeld van een innovatieve oplossing. De huidige EPD's veranderen regelmatig en medewerkers moeten steeds opnieuw getraind worden. Dat is kostbaar en intensief, met de inzet van NovaGuide EPS gaat dat veel effectiever en efficiënter.

 

Lees hier meer over NovaGuide EPS 

ZORG

Complexiteit teruggebracht met pragmatische oplossingen