Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

Process Driven Digitalization

Take control of your business processes and build your own business applications without IT

Dynamische applicaties voor de digitale transformatie

Ontdek de kracht van het WEM platform voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bouw zelf nieuwe applicaties zonder IT

No-code application Platform as a Service 

 

Een applicatie kan in meerdere vormen bestaan, van de klassieke desktop applicatie, naar de apps die op onze mobiele smart devices draaien en gevirtualizeerde applicaties, tot de applicaties die niet gebonden zijn aan plaats, device of tijdszone en op het Internet/Cloud leven.

Met het WEM Platform kan bijna iedereen maatwerk bedrijfssoftware maken, zonder te hoeven programmeren. Een applicatie ontwikkelen met WEM kan tot wel 10 keer sneller dan traditioneel ontwikkelen en is niet moeilijker dan het modelleren van een proces-flowchart. WEM biedt point-and-click integratie mogelijkheden met standaard protocollen zoals REST, SOAP en OData. Applicaties gemaakt in WEM zijn web-based en worden geleverd inclusief hosting, onderhoud, security, infrastructuur, backup, service levels, storage en disaster recovery. 

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor bijna iedereen in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen. Een web applicatie ontwikkelen met WEM is niet moeilijker dan het modelleren van een process-flowchart.

Key features van WEM:

  • Maatwerk Software, zonder programmeren

  • Bedrijfsapplicaties lanceren met de snelheid van uw zakelijke behoeften

  • Snel en gemakkelijk integreren met bestaande software en databases

  • Mobile, responsive design

Wilt u weten hoe met het gebruik van WEM uw bedrijf kunt versnellen? Wilt u uw bestaande applicaties omzetten naar flexibele, goed te onderhouden? Neem contact met ons op; wij vertellen u graag meer over de kracht van het platform!

WEM Uitproberen

Wat zeggen de onderzoeksbureau's over WEM

"WEM is a leading no-code platform provider enabling application development and deployment"

IDC Technology Spotlight, Sponsored by WEM, WEM: No-Code Development to Democratize CloudBased Application Functionality Creation