top of page

PragmatiQ en Novadoc bundelen krachten met Dyanix voor verkoop Apty

Dyanix, een toonaangevende leverancier van oplossingen, kondigde gisteren aan dat het gaat samenwerken met het Nederlandse IT-consulting bedrijf PragmatiQ en IT-oplossingsleverancier Novadoc om het Digital Adoption Platform van Apty in Nederland te verkopen. Dyanix is de exclusieve reseller in EMEA van het in de VS opgerichte Apty.


Het digitale adoptieplatform van Apty stelt organisaties in staat zich te richten op bedrijfsprocessen, resultaten en de productiviteit van werknemers. Van in-app begeleiding tot business process compliance, Apty helpt bedrijven het maximale uit hun applicatie-investeringen te halen. Apty heeft al bijgedragen aan de transformatie van enkele toonaangevende bedrijfsmerken, waaronder Boeing, Delta, MARS en Hitachi. "Deze samenwerking met Dyanix en Apty past perfect in onze Hyperautomation propositie, om onze klanten te begeleiden in hun Digitale Transformatie" zegt John van der Draai, directeur van PragmatiQ en Novadoc. "Daarnaast breidt het onze toolset, kennis en expertise uit en geeft het ons nog meer mogelijkheden om onze klanten goed te bedienen op het gebied van end-to-end Hyperautomation."

Partners in staat stellen Dyanix stelt haar partners in digitale transformatie in staat door als gateway te fungeren voor vendoren, zoals Apty, en nieuwe kansen te creëren voor resellers, zoals PragmatiQ en Novadoc, en eindgebruikers. Met dit partnership gaat Dyanix samenwerken met PragmatiQ en Novadoc om organisaties in Nederland te helpen de productiviteit en ROI van hun software investering te verhogen met het Digital Adoption Platform van Apty. Deze samenwerking biedt een sterke basis voor de groei van Apty op de Nederlandse markt, ondersteund door de lokale marktkennis en expertise van PragmatiQ en Novadoc op het gebied van het automatiseren en digitaliseren van werkprocessen, het op maat maken van bedrijfsapplicaties en softwaretraining.

PragmatiQ is een IT consultancy bedrijf dat zich richt op de digitalisering van werkprocessen, maatwerk bedrijfsapplicaties en training. Zij werken samen met ThinkWise, WEM voor EMEA en Triggre.

Novadoc ECM is een leverancier van IT-oplossingen die zich richt op enterprise content management, business process management en hyperautomatisering en is een volledig gecertificeerde business partner van IBM, de toonaangevende leverancier voor bedrijfsautomatisering, waaronder IBM FileNet, IBM DataCap en Watson AI.

De performance-ondersteuning voor Apty wordt door Novadoc geleverd via het submerk, Novaguide.

43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page