Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

PowerBI Expert

Hoe werken we

pragmatiQ heeft voor het visualiseren van data Microsoft PowerBI omarmt. Voor meerdere van onze opdrachtgevers, (middel)grote maar ook kleinere organisaties in vooral top MKB, zijn wij op zoek naar Microsoft Business Intelligence Specialisten. Je komt te werken in een team, dat volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor jouw eigen inbreng op basis van jouw ambities. 

Voor wie

Jij wordt enthousiast van datawarehouses, rapportages en kubussen. Als BI Specialist ga je de vraag van de klant vertalen naar een slimme BI oplossing.

De projecten waar je aan kunt werken zijn op basis van de nieuwste Microsoft technologieën. Het is belangrijk dat je het verhaal achter de data kan vertellen en vertalen naar een goede oplossing. En vooral dat je doet waar energie van krijgt! 

 

Je beschikt over een kritische blik, omdat je altijd wilt weten wat de achterliggende reden van een probleem is. Je durft door te vragen en constructief je mening te delen. Je hebt een passie om vanuit processen naar oplossingen te zoeken. Je houdt van vooruitgang en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden waarbij je snel de toegevoegde waarde kan inschatten.

Omdat we elkaar graag scherp houden is een dosis humor geen overbodige luxe, de juiste mix van plezier maken en hard werken om resultaten te halen.

 

Bij ons kun je je sterk ontwikkelen. Vind je het bijvoorbeeld ook heel interessant om applicaties te maken voor onze klanten, die aansluiten op hetgeen jij als (proces-)verbeteringen hebt ontdekt uit de visualisaties in powerBI? Dan bieden we jou de mogelijkheid om je te verdiepen in ons no-code plaform WEM (rapid application development). 

Solliciteer direct

arrow&v
Voeg CV toe
Max bestandsgrootte 15MB