Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

Enterprise Performance Support

THE NEXT BIG THING

Agile processen: Een integrale aanpak ondersteund door Electronic Performance Support (EPSS)

NovaGuide EPS

Een Electronic Performance Support System (EPSS) levert, just-in-time, precies die informatie of hulp om gebruikers van een bedrijfsapplicatie optimaal te laten presteren. Het verenigt diverse soorten materialen in één geïntegreerde tool: e-learning modules, contextafhankelijke hulpinformatie en (werk)instructies. Deze materialen kunnen snel worden ontwikkeld en aangepast.

pragmatiQ is implementatiepartner van NovaGuide EPS. 

Betere prestaties van eindgebruikers en ‘agile’ bedrijfsprocessen

Veranderingen in de markt blijven in onverminderd tempo doorgaan. Dit stelt hoge eisen aan de flexibiliteit van bedrijven, en vergt een snelle time-to-market van nieuwe diensten en producten.

Om snel concrete aanpassingen van bedrijfsprocessen en ondersteunende ICT te realiseren, worden ‘agile’ ontwikkelmethodes gebruikt.

Ook klanten stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van producten & diensten, en aan de snelheid waarmee deze geleverd kunnen worden. Hiervoor is het belangrijk dat de applicatie de juiste data bevat.

Deze trends hebben consequenties voor gebruikers van bedrijfsapplicaties. Instromende medewerkers moeten zo snel mogelijk aan de slag. Dat geldt ook voor bestaande medewerkers als de processen en applicaties veranderen, of wanneer zij een nieuwe rol gaan vervullen. Door medewerkers op de werkplek van de juiste informatie of instructie te voorzien worden fouten bij het uitvoeren van het werk zoveel mogelijk voorkomen. Daarbij is er een nieuwe generatie medewerkers die gewend is om snel digitale informatie op te zoeken, en te delen.

Dit alles leidt tot een andere behoefte aan training en ondersteuning van eindgebruikers van bedrijfsapplicaties; meer gericht op het individu, op het moment dat er ook werkelijk behoefte aan is.

Altijd en overal beschikbaar

1.

Zowel werkproces-ondersteuning als bij gebruik IT toepassingen

2.

Eenvoudig in gebruik

3.

Past binnen elke IT-infrastructuur

4.

Aangeboden content (informatie) is altijd up-to-date en relevant (in-context)

5.

Inclusief sociaal platform

6.

Werkt met automatische contextbepaling op basis van grafische desktop- en applicatie analyse, vrije zoekteksten, scannen van QR code en geo-locatie

7.