Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

Door digitalisering van de bedrijfs- en communicatieprocessen hebben bedrijven een toegang tot een enorme hoeveelheid informatie en deze informatie groeit in een steeds hoger tempo.

De digitalisering betreft zowel de verwerking van gestructureerde informatie (data/informatie in ERP, HRM en CRM systemen) als van ongestructureerde informatie (documenten, e-mails,files, video’s, foto’s, tweets). Deze ongestructureerde informatie is vaak 80% van het totale informatievolume van een onderneming.

Deze ongestructureerde informatie neemt de laatste jaren explosief toe door het gebruik van foto’s en video’s en social media. Het beheren en  gericht ontsluiten van deze informatie met specifieke content functies zal cruciaal zijn voor succesvolle organisaties

Wij ondersteunen organisaties bij het moderniseren van hun informatiehuishouding. Wij brengen de volwassenheid in kaart en ontwikkelen op basis van de ambitie een roadmap. Wij helpen bij het specificeren en selecteren van oplossingen en bij het aansluiten van processen en coachen medewerkers om de adoptie te versnellen.