Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

EEN VISIE OP INTEGRAAL PROCESMANAGEMENT

Het inrichten van een winnende organisatie heeft te maken met:

  •  het inrichten van de processen zodanig dat deze de organisatie strategie ondersteunen en waarde toevoegen

  •  het organiseren en inrichten van samenwerken van mensen (organisatieinrichting)

  •  het nemen van besluiten op basis van de juiste, meest actuele en adequate management informatie

  •  het ondersteunen van processen, informatie en mensen via tools, methoden en technieken, en systemen

 

Om (meer) winst te maken hoeven ondernemers niet alleen aan de slag met nieuwe producten of diensten of nieuwe technologie. In veel gevallen is slimmer werken juist de oplossing. Bijvoorbeeld door processen slimmer in te richten of te automatiseren via Robotic Process Automation (RPA), door slimmer met partners samen te werken of slimmer uw personeel te trainen. Onze advies- en implementatiediensten zijn rond deze thema’s gevormd.

Integraal procesmanagement

Richten

Welke koers vaart uw organisatie? Dragen uw processen, systemen en organisatie inrichting bij aan het realiseren van uw lange termijn doelstellingen (uw koers)?

Onze management- en procesconsultants ondersteunen u bij het formuleren en implementeren van uw koers, en helpen als loods om koers te behouden.

Inrichten

Hoe efficiënt zijn uw (bedrijfsvoerings-)processen ingericht? In hoeverre bent u in control?

Onze proces- en interim consultants ondersteunen u in elke fase van het BPM-volwassenheidsmodel (van awareness via analyse, ontwerp en inrichten, naar optimaliseren) met het inrichten van efficiënte en effectieve processen.

Verrichten

Het meest belangrijke is de uitvoering van uw processen. Wij schrijven geen dikke rapporten, maar helpen u met pragmatische, praktische oplossingen om eventuele knelpunten in uw processen (e.g. digitalisering, capaciteit of selectie van nieuwe systemen) te verhelpen.

Onderhouden

Wij bieden speciaal voor die organsiaties die zelf geen AO/IC-er in dienst hebben, maar wel hun proces handboek actueel willen houden, abonnementdiensten voor het (digitaal) beheren en onderhouden van uw handboek AO.