Ik ga akkoord dat pragmatiQ mijn gegevens opslaat voor toekomstige contacten

Adres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, Nederland

Tel. +31 (0)6 8141 8868

KvK Haaglanden: 27335571

© 2019 pragmatiQ B.V.

Business Consultant

Wij zoeken bedrijfskundig (bedrijfsinformatica / business & IT) specialisten die de passie en drive hebben om snel bedrijfsapplicaties te ontwikkelen zonder daarbij kilometers code te moeten schrijven. We werken projectmatig aan software oplossingen voor onze klanten met behulp van modulaire bouwblokjes.
 

Als no-code consultant spar je zelf met de klant om te bepalen waar in het bedrijfsproces het snelst waarde te bereiken is met IT. Je werkt hierbij met innovatieve tools om zelf applicaties te bouwen, soms kun je die al realiseren tijdens het gesprek met de klant. 

Hoe werken we

pragmatiQ gebruikt het Rapid Application Development (no-code) framework WEM, waarmee bedrijfsapplicaties veel eenvoudiger te ontwikkelen zijn dan met traditionele software ontwikkel talen. Hiervoor leiden we je op via ons eigen eLearning platform (learniQ), waarna je in no time mee draait in projecten voor onze klanten.

Voor wie

Je bent op zoek naar een baan, waarin je jezelf snel kunt bewijzen. Je beschikt over een kritische blik, omdat je altijd wilt weten wat de achterliggende reden van een probleem is. Je durft door te vragen en constructief je mening te delen.

Je hebt een passie om vanuit processen naar oplossingen te zoeken. Je houdt van vooruitgang en onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden waarbij je snel de toegevoegde waarde kan inschatten.

Omdat we elkaar graag scherp houden is een dosis humor geen overbodige luxe, de juiste mix van plezier maken en hard werken om resultaten te halen.

 

Daarnaast kun je je verder ontwikkelen op BI-vlak, bijvoorbeeld PowerBI, maar ook op het gebied van RPA (robotic process automation).

Solliciteer direct

arrow&v
Voeg CV toe
Max bestandsgrootte 15MB