apty (1).jpg
READ MORE

Verlaag de ondersteuningskosten van uw software en verhoog de productiviteit van uw medewerkers

Digitale adoptie

Grote ondernemingen maken gebruik van zo'n 130 verschillende applicaties door de gehele organisatie. Medewerkers maken gemiddeld gebruik van zo'n 3 tot 5 van deze applicaties voor hun dagelijkse werkzaamheden. Maar hoe weten ze nu precies hoe het proces werkt of welke handelingen ze feitelijk moeten doen in welke applicatie? 

De tools van Apty tonen gebruikers hoe ze een taak moeten voltooien, vragen hen om fouten te corrigeren en stroomlijnen de manier waarop ze naar ondersteuning zoeken. Apty is de ideale oplossing voor een snellere digitale adoptie, een
vereenvoudigde onboarding van gebruikers en een naadloos veranderingsbeheer.

Vraag een demo aan

Haal meer uit uw bedrijfssoftware

Door het vergroten en verbeteren van de eindgebruikers acceptatie van (nieuwe) software, verhoogt u gemakkelijk de ROI én verlaagt u de kosten voor training, opleiding én gebruikersondersteuning. 

 

Apty’s complete digitale adoptie platform maakt het mogelijk om elke webapplicatie eenvoudiger te (leren) gebruiken en biedt concrete en bruikbare inzichten hoe de gebruikersadoptie verhoogd kan worden. 


We hebben voor u een volledige demo omgeving gereed staan, waarin we u een goede kijk kunnen geven op de kracht van het platform en waarin u zelf kunt oordelen over de grote toegevoegde waarde van het platform. Bovendien laten we u hier zien waar dit platform duidelijk verschilt van haar concurrentie. 

17_Working_Colleagues_2x.png

Functies


Begeleide workflows
Verander zelfs de meest ingewikkelde taken in elke webapplicatie in een zelfsturende wizard.


Gegevensvalidaties
Apty lost problemen met gegevenskwaliteit op door de bedrijfsregels van uw bedrijf op een of meer velden toe te passen. Apty‘s validaties vragen gebruikers om fouten in real-time te herstellen terwijl ze werken in Clarity.


Codevrije editor
Elk element van Apty kan eenvoudig en snel door u worden beheerd. Pas Apty aan aan uw unieke behoeften - zelfs als deze blijven veranderen naarmate uw bedrijf groeit.


Onmiddellijke documentatie
Zet elke workflow om in een downloadbare PDF met
stap-voor-stap instructies en screengrabs.


Aankondigingen
Laat uw team weten over updates en proceswijzigingen
met een bericht op hun scherm terwijl ze uw softwareinvestering gebruiken.


Compatibiliteit
Apty werkt met zowel SaaS- als on-premise implementaties zonder dat code-integratie vereist is.


Krachtige analyse
Bekijk hoe gebruikers omgaan met uw software, wat hun grootste knelpunten zijn, en identificeer waar ze hulp
nodig hebben.

Voordelen


Verhoogde productiviteit
Wat vroeger uren kostte, kan nu in enkele minuten met Apty. Begeleide workflows helpen werknemers om gemakkelijk door uw applicatie te navigeren. On-demand hulp en real-time gegevensvalidaties zorgen ervoor dat ze hun taken accuraat kunnen uitvoeren.


Lagere opleidingskosten
Het gebruik van nieuwe software met traditionele methodes vereist ontelbare uren aan opleiding, het inhuren van consultants en extra ondersteunend personeel. Met Apty leren gebruikers terwijl ze met het programma werken, waardoor ineffectieve klassikale training niet meer nodig is.


Gemakkelijk instappen met productiviteit
op de eerste dag

Apty maakt nieuwe werknemers snel vertrouwd met
bedrijfstoepassingen. Met de begeleiding van Apty kunnen nieuwe werknemers de software de eerste dag al gebruiken, zonder bijkomende opleiding.


Moeiteloos beheer van wijzigingen
Apty garandeert onmiddellijke naleving van alle wijzigingen aan uw processen en bedrijfsregels. Met aankondigingen in uw toepassing en validaties om ervoor te zorgen dat elke invoer overeenstemt met uw processen, kunt u snel wijzigingen doorgeven en doorvoeren zonder tijd of geld te spenderen aan het bijwerken van uw documentatie en het opleiden van mensen na elke wijziging.
 

Wave

Bedrijfstransformatie

Apty transformeert de manier waarop bedrijven software adopteren, zodat ze zich kunnen richten op bedrijfsprocessen, resultaten en de productiviteit van werknemers. Het platform combineert in-app begeleiding, naleving van bedrijfsprocessen en geavanceerde analyses om bedrijven te helpen het maximale uit de applicatie-investering te halen.

 

Apty helpt op alle niveaus van bedrijfsopleidingen, enablement, operations en change management professionals om de complexiteit te verminderen en de verkoop, ondersteuning en training te versnellen.

 

De oplossing verbetert de ervaring van klanten en werknemers, terwijl de nauwkeurigheid van gegevens wordt gewaarborgd, documentatie wordt geautomatiseerd en ondersteuningskosten worden verlaagd. Apty is ontwikkeld met de eindgebruiker en bedrijfscontinuïteit in het achterhoofd, waardoor een schaalbare en eenvoudig toe te passen oplossing ontstaat die past bij elk portfolio en bij elke bedrijfsdoelstelling